Начало

Звезди в Радиото

За конкурса

Електронен дневник

Електронен дневник

Галерия

Е-мейл

Добре дошли в НХГ "Св. св. Кирил и Методий"!

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ за втори път спечели приза „Училище на годината“

НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ и III ОУ „Димитър Талев” спечелиха приза „Училище на годината“ 2017 в община Благоевград. На тържествена церемония в зала „Яворов“ кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов връчи отличието на двамата директори Марин Митов и Михаил Спасов. В препълнената зала „Яворов“ бяха присъдени и наградите „Учител на годината“ в категориите „Училища” и „Детски градини“. Сред наградените беше и г-жа Даниела Китова - зам.- директор на НХГ и дългогодишен учител по математика, и г-жа Христина Палева – учител по музика. Празникът завърши с тържествено предаване на знамената „Училище на годината“ от миналогодишните на настоящите победители.
„Училище на годината – Благоевград” се провежда за четвърта поредна година по инициатива на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. Проявата има за цел да разшири и доразвие извънкласните и извънучилищните дейности, да създаде повече условия и възможности за изява на учениците чрез включването им в различни културни мероприятия. Приоритет на инициативата въпреки състезателния ѝ характер е да съдейства за развитието на таланта и въображението на децата, на новаторските им идеи, да ги провокира да мислят творчески.

 

„Училище на годината – Благоевград 2015“

Националната хуманитарна гимназия "Св. Св. Кирил и Методий" и Седмо СОУ "Кузман Шапкарев”са тазгодишните победители в конкурса "Училище на годината - Благоевград 2015", организиран за втора поредна година от община Благоевград. Церемонията за връчване на наградите на призьорите бе кулминацията на празничната програма в чест на най-достойните благоевградски учители, ученици, дейци на образованието, науката и културата, която се състоя в зала "Яворов".

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

135 години НХГ „Св. св. Кирил и Методий” (бивша Солунска)

„Като феникс от пепелта...”
 
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

 

 

 

 

Последна промяна ( 05 June 2018 )
 
< Предишна   Следваща >