Начало

Merry Christmas!

Галерия

Конкурс за млади таланти „Звезди в Радиото“ - 2018 Е-мейл
Съдържание на статията
Конкурс за млади таланти „Звезди в Радиото“ - 2018
Страница 2

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

„Звезди в Радиото“ – 2018

За осма поредна година НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ (бивша Солунска) и Радио Благоевград провеждат конкурса за млади таланти „Звезди в Радиото“. На 31 март и 1 април 2018 г., в двата празнични дни – Лазаровден и Цветница, Концертното студио на Радиото се изпълни с радост, младост, красота и вълнения.

65 млади изпълнители от Югозапада демонстрираха музикални умения в областта на инструменталното изкуство, фолклора и популярната музика. Участниците според регламента на конкурса бяха ученици от прогимназиален етап (V-VII клас) от различни училища и школи в Петрич, Сандански, Банско, Дупница, Бобов дол, Крайници, Сапарева баня, Кюстендил и Благоевград.

За украсата и празничната атмосфера в залата се погрижиха ученици от профил „Изобразително изкуство“ на НХГ „Св. св. Кирил и Методий“, а в състава на детското жури традиционно бяха учениците от профил „Музика“ – лауреати на предишни издания на конкурса. Наградите ще бъдат обявени на сайта на Радио Благоевград и НХГ „Св. св. Кирил и Методий“, а награждаването ще се състои на тържествена церемония в края на месец април.Последна промяна ( 03 April 2018 )