Начало Актуални новини

Електронен дневник

Електронен дневник

Юбилеен вестник

Актуални новини Е-мейл

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈ДОБРЕ ДОШЛИ В НХГ "Св. св. Кирил и Методий"

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Откриване на учебната 2022/2023 година

Нa 15.09.2022 г. Националната хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ откри поредната учебна година в историята си. За 143-ти път училищният звънец възвести началото на учебната година за най-старото средно училище в Югозападна България. Тържествената церемония протече в присъствието на гости и родители, на целия колектив на училището – учители, ученици, служители. С особено вълнение посрещнаха началото на учебната година най-малките ученици – осмокласниците, и най-големите – дванадесетокласниците, за които този първи учебен ден е последен.

С приветствие към всички, които участват в реализирането на учебната дейност, се обърнаха директорът на Гимназията - г-н Марин Митов, и председателят на Обществения съвет - г-жа Стояна Иванова.

По традиция осмокласниците, които са постъпили в училището с най-висок бал, получиха като символичен жест ученически книжки.

С биене на звънеца, преливане на вода и пожелание за здрава и успешна учебна година директорът - г-н Марин Митов, обяви 2022/2023 учебна година за открита.

Галерия >>

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Традициите продължават…

Учебната 2022/ 2023 година започна с редица обучения за подобряването на квалификацията на учителския колектив в НХГ „Св. св. Кирил и Методий“. Първата тема от вътрешноучилищната квалификация бе свързана с промените по наредба 11.

След това учителите се запознаха с новостите при работата с електронния дневник Shkolo.

Работата през първите дни на месец септември продължи с обучение на тема „Проектно-базирано обучени“ и със запознаване на класните ръководители с новостите през настъпващата учебна година.

Класните ръководители на 8 клас в работна среда

Вътрешноучилищната квалификация ще продължи и през следващите месеци.

Последна промяна ( 24 September 2022 )